Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ

Ο Γιάννης Κακούρος γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στο Λουτράκι, όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

O Γιάννης Κακούρος είναι άγαμος, υιός του Σπύρου Κακούρου και της Μιχαλίτσας Σακελλαρίου.

Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων διακρίθηκε σε περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα ως αθλητής Στίβου του « Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου ».
Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ).


Ως φοιτητής συμμετείχε ενεργά στα ακαδημαϊκά δρώμενα. Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) «Σπύρος Λούης». Το 2005-2006 ήταν εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών στο Συγκλητικό Συμβούλιο.

Την περίοδο 2007-2008 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Ελληνικό Στρατό στο όπλο του Πεζικού.

Από το 2006 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της Φυσικής Αγωγής και Άθλησης. Έχει εργαστεί ως Γυμναστής σε ιδιωτικά γυμναστήρια του Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ παράλληλα τα επτά τελευταία χρόνια έχει αναλάβει βασικός προπονητής του Τμήματος Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου με πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά από επίμονες προσπάθειες ετών, το Τμήμα Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου διαθέτει πάνω από 220 αθλητές, πολλοί εκ των οποίον είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με το Συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη "Με τους πολίτες μπροστά". 

Διετέλεσε:


- Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

- Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας "ΜΕΡΙΜΝΑ"
- Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
- Εκπρόσωπος του Δήμου στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης του Νομού Κορινθίας (ΚΕΚ)
- Εκπρόσωπος του Δήμου στο Σύλλογο Προστασίας Κορινθιακού Κόλπου (ΣΠΟΑΚ)
- Μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε - ΟΤΑ" (πρώην ΔΑΕΤ)
- Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Το 2012 ανέλαβε Αντιδήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στους τομείς Νεολαίας & Άθλησης, Τουρισμού, Πολιτισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου