Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ

Ο Γεώργιος Βιδάλης γεννήθηκε το 1971 και κατάγεται από τις Κυκλάδες.

Είναι απόφοιτος Λυκείου.

Έζησε στην Αθήνα μέχρι το 1996, όπου και μετοίκησε μόνιμα στο Λουτράκι.

Είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και εργάζεται όπως επίσης και η σύζυγος του, στο Καζίνο Λουτρακίου επί σειρά 19 ετών.

Είναι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος και θεώρησε χρέος του, να εμπλακεί στα κοινά του
Δήμου, σε καιρούς που τα πάντα τριγύρω μας γκρεμίζονται, γιατί εκτιμά ότι έχει, εκτός από τη θέληση και την ικανότητα να συνδράμει στην ανάκαμψη του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών.

« Κι αυτό γιατί αδυνατώ να μένω απαθής τη στιγμή που ο κοινωνικός ιστός, τα ήθη και τα έθιμα κατακερματίζονται από συμφέροντα που μόνο τους σκοπό έχουν να σκλαβώσουν τον περήφανο Ελληνικό λαό και να κλέψουν μέσω των τοκογλύφων τραπεζιτών και την σκόπιμη ανυπαρξία των προδοτικών κυβερνήσεων, τις περιουσίες τα εργασιακά κεκτημένα και το μέλλον των παιδιών μας. 

Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και πως θα μπορούσα τη στιγμή που τα θεωρώ συνυπεύθυνα για την κατάντια του Ελληνισμού στις μέρες μας.
Μοναδική μου σημαία είναι η Ελληνική, χωρίς κόμμα, χρώμα, ή δόγμα και ζητώ την ψήφο σας καθώς επίσης και την ενεργή συμμετοχή σας στα κοινά, μιας και ως γνωστόν ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, κι αυτό διότι κανείς δεν πρόκειται να μας σώσει εφόσον δεν θέλουμε οι ίδιοι να σώσουμε τους εαυτούς μας. 

Άλλωστε οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι ένα από τα πολλά που μας δίδαξαν είναι ότι :« Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ».

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους από όλες τις παρατάξεις εφόσον η διάθεση τους είναι η πρέπουσα, ειδικότερα στους φαιδρούς καιρούς που όλοι βιώνουμε, αλλιώς θα είμαι απέναντί τους είτε ως δημοτικός σύμβουλος, είτε ως ενεργός πολίτης, όπως άλλωστε ήμουν πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου