Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

ΚΟΛΛΙΑΚΟΥ-ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


ΚΟΛΛΙΑΚΟΥ-ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


H Αθανασία Κολλιάκου-Λογοθέτη του Δημητρίου, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην όμορφη Περαχώρα.

Τελείωσε το Γενικό Λύκειο Λουτρακίου και σπούδασε Βρεφονηπιοκόμος στην σχολή Π.Ε.Β.Ε.Σ στην Αθήνα.

Είναι παντρεμένη με τον Λογοθέτη Ιωάννη και έχουν δύο γιούς, 20 και 17 ετών .

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και
Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας για οκτώ συνεχή έτη, όπως επίσης  μέλος σχολικών επιτροπών του Δήμου Λουτρακίου  Περαχώρας.

Δραστηριοποιείται από το 1986 στον Πολιτιστικό  Σύλλογο Περαχώρας, στον οποίο διετέλεσε Πρόεδρος , μέλος Δ.Σ. ενώ έως σήμερα διδάσκει  παραδοσιακούς χορούς σε παιδιά του χωριού μέσα από  την πολυετή εμπειρία της, ως χορεύτρια παραδοσιακών χορών .

Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Λουτρακίου  Περαχώρας ,της οποίας διετέλεσε και πρόεδρος , με πλούσια  φιλειρηνική δράση.

Για 3 συνεχή έτη συμμετείχε ως εθελόντρια στο Καρναβάλι του Δήμου, ως υπεύθυνη ιματιοθήκης  στο « Αλεξάνδρειο » Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μέλος του Δ. Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου, με πλείστες εκδηλώσεις που τιμούν το Λουτράκι και το Δήμο.

Η αγάπη της για το χωριό της και τον Δήμο , η χρόνια ενασχόληση της με τα κοινά αλλά και η αγωνία για το αύριο που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας την ώθησε στην απόφαση να συμμετέχει στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών « Με τους Πολίτες Μπροστά », με  υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,  τον Κώστα Λογοθέτη.

« Η στήριξή σας θα τιμήσει το συνδυασμό μας και ιδιαίτερα εμένα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου